Melvin spreker bij opening Climate Planet Utrecht

Melvin als spreker bij Climate Planet

Voor de opening van de Climate Planet in Utrecht werd ik gevraagd om het publiek mee te nemen op een reis door het klimaat van het hooggebergte. Vanzelfsprekend is klimaatverandering een onderwerp dat mij na aan het hart ligt. Door mijn Himalaya- en duikexpedities kom ik op plekken die voor anderen ontoegankelijk zijn. En zie ik als een van de eersten de veranderingen die hier plaats vinden.

Tijdens de aftrap zaterdagavond opende klimaatjournalist Bernice Notenboom de reis door het klimaat met haar ervaringen van haar poolreizen, en sloot ik af met een reis door de bergen van de Alpen en de Himalaya. Dat deden we op een prachtige locatie: in de grote wereldbol op het Jaarbeursplein, met ook een wereldbol tussen het publiek!

De wereldbol van Climate Planet staat nog tot 3 november op het Jaarbeursplein in Utrecht. Binnen kun je op de bol in de zaal een 360 graden film bekijken, waarin je wordt meegenomen op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst. Daarnaast zijn er de hele maand nog allerlei bijeenkomsten over duurzaamheid en klimaatverandering.

Melvin boeken als spreker over klimaatverandering? Neem dan contact op.

Categorie: