Teamtraining

Succesvol samenwerken in teamsAvonturier en spreker Melvin Redeker

Ik help teams die de volgende stap willen zetten met een inspirerende en effectieve training zodat ze betere resultaten boeken in een fijne werksfeer.

  • Wil je de volgende stap zetten in de ontwikkeling van je mensen?
  • Wil je het teamwork verbeteren?
  • Wil je fijner en efficiënter samenwerken?
  • Zijn er reorganisaties en veranderingen op komst en jouw mensen vinden het lastig om deze ontwikkelingen bij te benen?
  • Heeft jouw team een zetje in de rug nodig om problemen aan te pakken?
  • Geef je leiding aan een team en wil je je leiderschapsskills aanscherpen?
  • Loop je vast in het realiseren van jouw ambities?

Dan is dit de training voor jouw team

Wij (Melvin & de klant) gaan op zoek naar het  onbenutte potentieel van je team. De training bestaat uit Melvin’s interactieve presentatie met daaraan gekoppeld groepsopdrachten. Mijn methode garandeert dat we snel de kern van onderliggende problemen blootleggen. We werken aan concrete oplossingen. Omdat het de oplossingen zijn van jullie mensen is er gegarandeerd draagvlak.

Deze trainingen leveren inspiratie opAvonturier en spreker Melvin Redeker

En energie om de mouwen op te stropen. Melvin’s methode garandeert een schat aan informatie over knelpunten die veelal nog niet eerder zijn benoemd. Deze informatie is zeer waardevol voor de teamleider en het management. Het resultaat van de training is een fijnere samenwerking, meer vertrouwen, minder spanningen, er kan efficiënter gewerkt worden, het is duidelijk waar de prioriteiten liggen, helder wat mensen motiveert (en wat niet) en welke doelstellingen we nastreven.

Maatwerk

  • Al Melvin’s trainingen worden op maat gemaakt en aangepast op je specifieke wensen, doelstelling en ambities.

Waarom werken klanten graag met mij?

“De samenwerking kenmerkt zich door goed luisteren en doorvragen wat de bedoeling is, welke doelen er zijn, welke problemen er zijn en wat je ons kunt bieden.
Meedenken, vragen, scherpte en diepgang zijn hierbij de sleutelwoorden. Uitkomsten en doelen zijn concreet en haalbaar. Intelligent, ondersteunend. Kortom voor ons perfect.”

Leny Tabak, Directeur Toezicht VO, Inspectie van het Onderwijs

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.