Lees de referenties en de spontane reacties uit de zaal

Avonturier en spreker Melvin Redeker portret

Nogmaals dank voor de mooie en inspirerende presentatie. Aan het eind van de dag delen wij altijd een evaluatieformulier uit en 1 vraag daarop was om feedback over jouw presentatie. Hieronder een aantal reacties:

-Interessant
-Boeiend
-Melvin wist mooi de link te leggen tussen zijn en ons werkgebied
-Indrukwekkend
-Super
-Hoogtepunt van de dag
-Inspirerend
-Goede link tussen HS&E en zijn expedities

Monique Lurvink, Hoofd HSEGermains Seed Technology

We kijken met grote tevredenheid terug op jouw bijdrage. Het sloot inhoudelijk heel mooi aan bij alle veranderingen in onze organisatie.

Dhr. J. Dijkstra, regiodirecteurPento

Medewerkers kijken terug op een fantastische dag. “Met stip de beste opening hogeschooljaar in tijden”, werd er in de wandelgangen gezegd. Dank voor je mooie presentatie en actieve bijdrage aan de ochtend, erg fijn!

Femke Heintzbergen-Willems,Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

We waren dinsdag al erg enthousiast en we zijn eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden door de feedback van onze collega’s. Vooral jouw verhaal werd als zeer inspirerend ervaren. Men vond het zeer goed dat je vanuit het bergbeklimmen steeds weer de vertaling maakte naar ‘het gewone leven’. Het was ook niet alleen een successtory, maar ook heel duidelijk een verhaal met tegenslagen en teleurstelling. En ook dat werd als goed ervaren.
Kortom: een zeer tevreden opdrachtgever.

Antoinette Ankone, Hoofd Human ResourcesLegal & General Nederland

“Een aantal jaar geleden ben je bij ons, Siemens Nederland, te gast geweest als spreker op onze Dag van de Veiligheid.  Af en toe wordt er nog steeds over gesproken.”

Stephen van Bree Country EHS Officer / Hoger Veiligheidskundige at Siemens NL (Siemens Nederland NV)

“Melvin is een professioneel spreker en heeft vlijmscherp de essentie van de opdrachtformulering in de gaten, hij heeft ons op onderhoudende wijze een middag meegenomen in zijn wereld en heeft een constante parallel weten te leggen naar ons bedrijf en de opdracht die ons te wachten staat.”

Jos Brunne, manager planning en controlVan Neerbos Bouwmarkten B.V. (o.a. gamma bouwmarkten)

“We kijken met heel veel plezier terug op de bijeenkomst van afgelopen donderdag. Ik merkte gisteren dat ik in het werk al regelmatig voorbeelden uit jouw presentatie aanhaalde om zaken te verduidelijken! Vooral het tentje komt regelmatig langs.
De mensen die ik gesproken heb waren allemaal heel positief. Je hebt een heel inspirerend verhaal met prachtige beelden, en de link naar ons dagelijks werk is goed gelegd. Je hebt zelf al wel gemerkt dat het veel heeft losgemaakt. En dat was natuurlijk precies de bedoeling.
Zelf vond ik het ook nog knap hoe je vanuit de korte voorbespreking die wij donderdagochtend hadden nog de juiste dingen wist aan te halen. Je sloeg daarmee soms de spijker op zijn kop. Voor mij waardevol om mee verder te kunnen. Nogmaals bedankt voor de inspirerende bijeenkomst!”

Eef Bruinsma, Hoofd onderwijsbeleid ROC Friese PoortMelvin gaf een training tijdens de managementconferentie voor 65 onderwijsmanagers

“Dank voor je inspirerende verhaal! Er is heel positief op gereageerd, onze gasten vonden de link naar ‘onze wereld’ super, je filmpjes heel indrukwekkend en het verhaal zeer inspirerend!!

Mede dankzij jou is onze relatiemiddag zeer geslaagd.”

Hans SmitGeneral Manager IHC Metalix

“Melvin was tijdens de conferentie ‘De kracht van Generatie Z’ de spreekwoordelijke kers op de taart. We hadden hem als ‘cliffhanger’ in het programma geplaatst zodat de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd na een middag congresseren huiswaarts keren en dat heeft gewerkt. Nog nooit zoveel mensen gebiologeerd een lezing  (circa 3 kwartier!) zien volgen tot het einde. De kracht van Melvin is naast een uitstekende inspiratiespreker, ook het vermogen de interactie/dialoog met de zaal aan te gaan zodat hij zijn publiek meeneemt in zijn reis en ervaring. Daarnaast kun je rekenen op zijn professionaliteit en inlevingsvermogen zijn lezing op maat te maken, in de lijn van de thematiek van de bijeenkomst.
Ik kan hem als ervaren professioneel congresontwikkelaar iedereen aanbevelen: succes verzekerd!”

Mirjam DijsselbloemSenior adviseur Marketing en CommunicatieK2

“Met enorm veel plezier heeft ons team van directeuren op 21 augustus jl. geluisterd naar het verhaal van Melvin Redeker. Zijn inspirerende presentatie was gebouwd op de kernbegrippen die onze organisatie hoog in het vaandel heeft staan: ‘ leidinggeven door het geven van vertrouwen’. De enorm vele positieve reacties na de bijeenkomst maakten dat ik er veel vertrouwen in heb dat SALTO een goede start van het nieuwe schooljaar heeft gemaakt. Onze ijsberg smelt absoluut niet!

Angelica BusVoorzitter College van Bestuur Salto

“Heel gemakkelijk en doorleefd legt Melvin de verbinding tussen alledaagse managementopgaven en de achterliggende wetten van de natuurpsychologie en de organisatie; de weg naar de top gaat gepaard met vallen en opstaan!”

Ruben MensinkDirecteur communicatie ProRail

“Om onze boodschap over het belang van samenwerking voor de vastgoedbranche extra kracht bij te zetten, heb ik Melvin gevraagd op de ProVadA van 2013 zijn verhaal te vertellen. Een verhaal over het klimmen naar de moeilijkste bergtop in zijn soort. Een verhaal over vertrouwen, inspiratie en de kracht van het team. Een verhaal dat precies de essentie raakt van goede samenwerking. Een verhaal dat “blijf hangen” omdat het de harten van de toehoorders bereikt! De inbreng van Melvin gaf de lancering van Gateway Nieuwbouw extra luister en sluit naadloos aan bij de bij de ambities van Stichting Gateway.”

Drs.ing. Erik Nieuwenburg MMDirecteur speciale projecten Bouwfonds Ontwikkeling, Voorzitter Stichting Gateway

“De Noorderlinkdagen 2014, een congres georganiseerd voor zo’n 1000 deelnemers uit het hr-vak en leidinggevenden, droeg de titel ‘tenminste houdbaar tot’. Melvin was één van de sprekers en een groot succes. Hij heeft twee verhalen laten horen, ‘het geheim van een succesvolle expeditie’ en zijn primeur ‘ leer van de evolutie, op een natuurlijke manier omgaan met veranderingen’. Beide lezingen zijn met veel enthousiasme door het publiek ontvangen en bij de evaluatie positief beoordeeld. Melvin, het Noorderlinkteam wil je danken voor je prachtige bijdrage.”

Helen ten BhomerDeelprojectleider congres Noorderlink

“Het was me een eer en genoegen om jou als gastspreker op ons NVB-jaarcongres te mogen hebben. De zaal (vol met bouwers en relaties) heeft werkelijk ademloos geluisterd en gekeken naar jouw bergexpeditie in de Himalaya. Ook nu nog ontvang ik zeer positieve reacties op vooral de inspiratie die van het verhaal uitging. En niet onbelangrijk: er was in de zaal ook veel herkenning met de eigen problemen en uitdagingen. Mede namens de leden, bedankt!”

Dhr. Nico RietdijkDirecteur NVB, Vereniging van Ontwikkelaars en Bouwondernemers

“Ik heb veel leuke reacties gekregen na afloop. Er was een heel duidelijke relatie tussen jouw verhaal en de onderwerpen daarna.”

Dhr. drs. Kees StapDirecteur Ecofys, programmadirecteur Gebieden Energie Neutraal

“Het was zeker een geslaagde dag en jouw verhaal had daar een uitstekende en inspirerende plaats in”
Mike van Lankveld, director engineering, special products. Fokker Aerostructures

Tijdens ons 90-jarige jubileum hebben wij Melvin gevraagd om vanuit zijn visie het centrale thema van onze relatiedag, namelijk verandering & adaptatie, toe te lichten. Vanuit de expeditie metafoor gaf Melvin hier een energieke en inspirerende invulling aan. Veel positieve reacties op gekregen.
Paul Jansen, directeur Innovatie & Strategie Hendriks Bouw & Ontwikkeling

In de workshop ‘ondernemen is topsport’ legt Melvin op zeer boeiende wijze de link tussen zijn ruime expeditie- en klim ervaring en het bedrijfsleven. Boeiend verhaal over onder meer optimaal voorbereiden, samenwerken en omgaan met veranderingen. Prachtig beeldmateriaal aangevuld met interessante discussies, mooie anekdotes en prima link met onze sector.

Zeer positieve reacties van onze gasten.
Peter Cramer, Sales Manager, Japan Tobacco International (JTI)

“Het enthousiasme over de Kick Off was groot met als absoluut hoogtepunt jouw presentatie: die was, ook voor mij, geweldig en inspirerend. Wij gaan er nog vaak nuttig en met plezier naar terugverwijzen!”
Annemarie Mijnsbergen, directeur Centrale Bedrijfsvoering De Jutters www.dejutters.com

“…….Een speld kon je horen vallen! Daar zorgde Melvin voor tijdens de Masterclass Veranderen die gehouden werd voor een dertigtal medewerkers van de Gemeente Middelharnis. Welke dilemma’s kom je tegen als je een verticale wand van de Himalaya beklimt, hoe bereid je je voor, welke risico’s neem je wel en welke niet, hoe communiceer je, hoe zorg je voor de ogenschijnlijk vanzelfsperekende dingen als eten en slapen. Iedereen was zeer geboeid door de wijze waarop Melvin ons in woord, beeld en geluid meenam op zijn expeditie. In het tweede deel wist Melvin zijn ervaringen effectief om te zetten naar onze eigen expeditie, een intensief fusieproces, Met gerichte groepsopdrachten kregen de deelnemers snel inzicht in risico’s, belemmeringen en, niet te vergeten, oplossingen! Een niet te vergeten middag!” mr. H. Scholtens, Gemeentesecretaris Gemeente Middelharnis en dhr C. Nuijten, Concerncontroller a.i.

“Melvin nu twee keer horen spreken en ik was twee keer overtuigd van zijn verhaal. Een uitstekende keynote speaker, welke zijn ervaringen parallel kan trekken met bijna elk probleem wat binnen een organisatie speelt. communicatie, veiligheid, integerheid etc. Kortom, een aanwinst voor elk congres of incentive” 
Top qualities: Great Results, Good Value, Creative
Diede Saarloos, conference producer at Heliview Conferences & Training
Hired Melvin as a Speaker more than once. In 2010 and 2012

“We hebben veel positieve reacties gehad! Men was onder de indruk van je bevlogenheid en zag de overeenkomsten met ons werk. Je verhaal bood mij ondersteuning in het overleg met het MT. Je inspireert mij na te denken over de juiste inzet van mijn middelen. We houden contact.
Dhr. Thom Koning, Manager QA/SHE – Heerema Marine Contractors
 
“Op een zeer inspirerende wijze heeft Melvin ons deelgenoot gemaakt van zijn beklimming naar de top. Al onze 100 medewerkers luisterden ademloos naar de link die Melvin legde tussen zijn beklimmingen en onze dagelijkse werkzaamheden. Werkzaamheden waarbij iedere medewerker dagelijks op de top van zijn of haar kunnen moet presteren om het de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. Samen vanuit je passie iedere dag weer een topprestatie leveren met respect voor elkaar. Beter konden we onze scholingsdag niet beginnen.”
Dhr. Johan de Bruin, algemeen directeur, Kliniek ViaSana

“Melvin Redeker heeft op de klantendag van VCD Humannet op inspirerende wijze een presentatie gegeven over “het geheim van een succesvolle expeditie” in relatie tot het werk wat gedaan moet worden tijdens een re-integratie traject. De voorbeelden en ervaringen van Melvin spraken de aanwezige klanten bijzonder aan. De presentatie werd op uitstekende wijze ondersteund door foto- en videomateriaal. Melvin heeft het in zich om een zaal meer dan 1 ½ uur te boeien.”
Dhr. Hans Stuurman, product management Humannet 

“Op het inspiratiecongres Nieuwe Producten Bedenken 09 was Melvin een zeer inspirerende openingsspreker. Door de prachtige foto’s, adembenemende filmpjes en een nuchter verhaal voelde iedereen zich onderdeel van zijn avontuurlijke expeditie. De parallellen tussen bergbeklimmen en een innovatieproject kwamen duidelijk naar voren. De bescheiden Melvin is een absolute aanrader.”
Gijs van Wulfen, grondlegger van de VOORT innovatiemethode, dagvoorzitter congres Nieuwe Producten Bedenken http://www.voort-innovatie.nl/ . Gijs van Wulfen is auteur van het innovatieboek Creating Innovative Products and Services 

Tijdens onze 2010-kick-off meeting liet Melvin Redeker op boeiende wijze zien hoe je doelen kunt bereiken en tot optimale resultaten kunt komen. Dat doet hij in een voor iedereen aansprekende presentatie over zijn expedities; prachtig geïllustreerd met foto’s en filmfragmenten.
Aan de hand van zijn ervaringen maakt Melvin heel herkenbaar de link met wat er binnen bedrijven (en vooral ook in projecten) mis kan gaan en op welke manier je dat in het vervolg kunt voorkomen. Hij wist daarbij specifieke thema’s en ontwikkelingen van ons bedrijf goed te integreren. Een zeer motiverend begin van het jaar!

Dhr. Wim Hoek,  General Sales Manager www.bsnmedical.nl 


“Hierbij stuur ik je alvast de enquêteresultaten van het seminar door met betrekking tot jouw inbreng in ons programma. Allemaal positief en erg tevreden. Dus bedankt daarvoor!
Sterke punten: Lezing Melvin Redeker m.n. erg inspirerend
Iets opgestoken? Ja, inhoud van presentatie Melvin Redeker”
Uit tevredenheidsonderzoek zorgseminar

 Het is een bijzonder goede dag geweest en jouw verhaal heeft daar zeker aan bijgedragen. Ik heb er later veel lovende reacties op gehoord.”
Dhr J. Schrijvers, Universitair Medisch Centrum Groningen

“De focus op de teamspirit paste heel goed in het doel van ons evenement. Melvin gebruikte mooie metaforen voor het innovatieproces dat onze deelnemers ingingen. Of zoals een deelnemer verwoordde: Die bergbeklimmer is fantastisch!”
Martine Maes, Projectleider Kennisoverdracht,  Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie

“Bergbeklimmer, Melvin Redeker, illustreerde hoe hij de voorbereiding van zijn zwaarste beklimming aanpakte. Een bijna vertikale klim in de Himalaya en dus redelijk waanzinnig. Na een eerdere gefaalde poging gebruikte hij deze keer een zeer rationele benadering. Een grondige analyse, simulaties maar ook de juiste mentale voorbereiding waren noodzakelijk. Dit alles zorgde ervoor dat zijn uitzinnig doel werd gehaald. Melvin maakte mooi de link tussen zijn prestatie en innovatieprojecten in bedrijven. Knap!
Citaat van:  blog Mouse over creative bites

Referentie verhoeve financiele professionals over vertrouwen
Referentie spreker Melvin Redeker schakeldag 2017
Referentie Melvin Redeker Feyenoord Business Club
Referentie spreker Melvin Redeker indrukwekkend verhaal
Lees de enthousiaste referentie van Harvey Nash
spreker - referentie congres zorg
Spreker-referentie Paul - Diversey teamtraining