Inspirerende spreker met inhoud, interactie en emotie!

Mijn Belofte

Avonturier + Spreker = Impact

De feedback die ik van klanten krijg: mijn presentaties zijn inspirerend. Soms wordt er een jaar later nog over gesproken.

Boeiende spreker

Mijn expedities zijn een snelkookpan voor het ontwikkelingsproces van teams en een echte testcase voor leiderschap. Iedere tocht kent vele pieken en dalen. De lessen die we hieruit kunnen trekken zijn op iedereen van toepassing. Want uiteindelijk gaat het om menselijk gedrag, vertrouwen, strategie, leiderschap en gezond verstand. Ik probeer dergelijke momenten te verkennen met humor en zelfspot.

Spreker met interactie

Tijdens mijn presentaties daag ik je uit mee te denken en te beslissen. Al mijn presentaties zijn interactief. Zo sla ik de brug tussen mijn wereld en jouw organisatie.

Spreker die maatwerk levert

In mijn verhaal verwerk ik de thema’s die voor jouw organisatie en mensen belangrijk zijn.  Mijn achtergrond als bedrijfseconoom helpt me de vertaalslag te maken. Heb je een call to action nodig of wil je een specifieke boodschap overdragen? Wil je naar ‘the next level’ met je team? Gaat het om een viering van een fantastisch jaar of heb je slecht nieuws te brengen? Ik heb er ervaring mee.

Adembenemend foto- en filmmateriaal

Weer een spreker met een youtube-filmpje dat iedereen al kent? Ik gebruik uniek foto- en videomateriaal. Mijn camera is erbij als we successen vieren, maar ook als ik mijn enkel breek. In 2017 werd een van mijn foto’s internationaal bekroond.

Referenties

“Dank voor je inspirerende verhaal! Er is heel positief op gereageerd, onze gasten vonden de link naar ‘onze wereld’ super, je filmpjes heel indrukwekkend en het verhaal zeer inspirerend!!  Mede dankzij jou is onze relatiemiddag zeer geslaagd.”

Hans Smit, General Manager IHC Metalix 

“Het was me een eer en genoegen om jou als gastspreker op ons NVB-jaarcongres te mogen hebben. De zaal (vol met bouwers en relaties) heeft werkelijk ademloos geluisterd en gekeken naar jouw bergexpeditie in de Himalaya. Ook nu nog ontvang ik zeer positieve reacties op de inspiratie die van het verhaal uitging. En niet onbelangrijk: er was in de zaal ook veel herkenning met de eigen problemen en uitdagingen. Mede namens de leden, bedankt!”

Dhr. Nico Rietdijk, directeur NVB (Vereniging van Ontwikkelaars en Bouwondernemers)

Spreker Melvin Redeker referentie Vrieling Adviesgroep

Met spreker Melvin Redeker kies je voor zekerheid - inspiratie, interessante inhoud en interactie. Altijd een succes!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Melvin Redeker referentie congres toetsen getoetst

Pin It on Pinterest