Foto expositie Boulevard Scheveningen

Op de Scheveningse Boulevard staat deze maand een foto expositie, tussen het Kurhaus en de Pier. Kijkend naar de expositie hoor je de Noordzee op de achtergrond ruisen. Mijn foto van een nieuwsgierige zeehond is het gezicht van de expositie. De acht borden vertellen het verhaal van onze mooie Noordzee en kust en de uitdagingen rondom plastic soep en plastic vervuiling. De foto expositie is nog te bewonderen tot 6 oktober op de Scheveningse boulevard.

Melvin Redeker's zeehondfoto is het gezicht van de expositie op de boulevard van Scheveningen

Mijn foto van een zeehond wordt onthuld tijdens de opening van de expositie in augustus 2017

Over de foto expositie

De expositie vertelt het verhaal van het prachtige natuur in en om onze eigen Noordzee. Maar ook van de plastic vervuiling die zich in de Noordzee bevindt en effect heeft op zeeleven als walvissen, vogels en vissen. Met deze expositie nodigen we strandbezoekers uit de prachtige Nederlandse kust en stranden schoon te houden.

MVO. Met mijn exploraties wil ik bijdragen aan een betere wereld. en de oplossing van moderne ecologische en maatschappelijke uitdagingen zoals plastic soep.

Exploraties die bijdragen aan een betere wereld

De foto van de zeehond en de bruinvis zijn gemaakt tijdens mijn onderwater-exploraties in de noordelijke Noordzee. De uitkomsten van zo’n expeditie gebruik ik ook voor ons MVO project in de Noordzee. Het doel is bewustwording creëren en actie ondernemen. Onder het motto een schone zee begint bij een schoon schoolplein geven we lessen aan basisscholen en probeer ik met mijn expedities en exploraties een bijdrage te leveren aan de oplossing van ecologische en maatschappelijke uitdagingen zoals plastic soep.

Lees ook het interview met Melvin in Haagse handen.

Bedankt Grondstofjutters en TrashUreHunt voor dit mooie initiatief!

Categorie: