Oog in oog met orka’s en walvissen

ZONDAG 19 MAART LEZING – OOG IN OOG MET ORKA’S EN WALVISSEN

Met foto’s, video en geluiden neem ik je mee in de onderwaterwereld en naar ongerepte kustlandschappen van de Noordzee en Arctisch Noorwegen. Oog in oog met orka’s en walvissen.

Ik verhaal over mijn fotografie-project orka’s in de Noordzee. Vijf jaar voorbereiding ging er aan vooraf om op het juiste moment op de juiste plaats te liggen, oog in oog met orka’s op een armlengte afstand. Het is mij als eerste gelukt om onderwaterfoto’s te maken van orka’s in de Noordzee. Met de foto won ik de British Wide Angle categorie van de Underwater Photographer of the Year 2017.

Daarnaast zal ik de highlights laten zien van onze reis naar Arctisch Noorwegen. Met potvissen, orka’s, grienden en noorderlicht. Ook geef ik je een kijkje in de keuken over projectmatig werken. Ook in de fotografie helpt dat om je dromen en doelen te verwezenlijken.

Zie ik je zondag 10.30 uur?

http://www.pixperience.org/programma-4/zondag-zaal-1/

PiXperience NXT LVL vindt plaats in:

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Spreker en avonturier Melvin Redeker. Oog in oog met orka's Spreker en avonturier Melvin Redeker. Oog in oog met papegaaiduikers Spreker en avonturier Melvin Redeker. Orka's in Arctisch Noorwegen Spreker en avonturier Melvin Redeker onder het Noorderlicht in Arctisch Noorwegen

Spreker en avonturier Melvin aan het snorkelen met orka's

Categorie: