Evenementen tot 100 personen zijn weer mogelijk vanaf 1 juli, verwacht het kabinet.

Evenenementen tot 100 personen mogelijk met spreker Melvin Redeker

Vanaf 1 juli: evenementen tot 100 personen weer mogelijk

Bij de persconferentie van 6 mei heeft het kabinet bekend gemaakt dat er vanaf 1 juli weer events en bijeenkomsten tot 100 personen georganiseerd mogen worden. Dat betekent dat er weer van alles mogelijk is. Vanzelfsprekend met inachtname van de voorzorgsmaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden. Kleine bijeenkomsten tot 30 personen kunnen naar verwachting vanaf 1 juni weer plaats vinden.

Bijeenkomst organiseren binnen veiligheidsnormen

Niet ieder bedrijf heeft de beschikking over een groot auditorium, maar alle theaters in Nederland staan leeg en zullen je met open armen verwelkomen om jouw bijeenkomst daar te organiseren. Alle faciliteiten zijn er en het is mogelijk om een bijeenkomst te organiseren binnen alle veiligheidsnormen. Een hele mooie bijeenkomst in een mooie ambiance. Bovendien sla je twee vliegen in één klap: het theater is de perfecte ambiance om jouw boodschap te communiceren en mensen met elkaar te verbinden én je ondersteunt de theaters die zwaar getroffen zijn door de Corona maatregelen.

Interactie en verbinding

Als spreker zorg ik ervoor dat er sfeer in de zaal komt, dat er interactie is, dat er verbinding wordt gelegd en ik kan je helpen om jouw boodschap te communiceren. Juist ook binnen de 1,5 meter samenleving. Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring. Als je wilt sparren, bel of mail gerust. Dan denk ik met je mee om in de nieuwe situatie jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Tijdens deze corona-periode heb ik al een concept uitgewerkt voor een corona-proof event.

Online bijeenkomst

Spreker Melvin Redeker tijdens een Corona-proof online event

Spreker Melvin Redeker tijdens corona proof online event

Wil je graag een grotere groep mensen bij elkaar brengen, dan is een online bijeenkomst de oplossing. Ik heb daarvoor de contacten en de ervaring om ook zo’n bijeenkomst tot een succes te maken. Ook een virtueel event vol interactie en emotie is mogelijk. We gaan samen op zoek naar de beste manier om dit vorm te geven. Ik heb daar ervaring in en kan ook helpen met partijen voor de technische kant.

Online bijeenkomst met spreker Melvin Redeker

Sparren en een ‘digitale’ kop koffie drinken? Neem hier contact op.

– Melvin –

melvin@inspiratiespreker.nl

06-22027021