Inspirerende spreker met inhoud, interactie en emotie!

Coronaproof evenementen

Op zoek naar een inspirerende en ervaren spreker voor jouw webinar of online evenement?

Ik help je graag. Bel 06-22027021 of mail melvin@inspiratiespreker.nl

Avonturier en spreker Melvin Redeker gebruikt zijn Himalaya en duikexpedities als metafoor voor veranderen, vertrouwen, leiderschap en teamwork. Vijf redenen om Melvin te boeken:

① Avonturier + Spreker = Impact

“Een aantal jaar geleden ben je bij ons te gast geweest als spreker.  Af en toe wordt er nog steeds over gesproken.” –  Siemens Nederland – Lees meer enthousiaste reacties van klanten.

② Boeiende spreker die mensen weet te raken

Iedere expeditie kent vele pieken en dalen. Ik deel mijn successen en de momenten waar het (bijna) mis gaat. De lessen die we hieruit kunnen trekken vertaal ik naar jouw onderneming. Want uiteindelijk gaat het om menselijk gedrag, strategie en leiderschap. Ik verken dergelijke momenten met humor en zelfspot. Maar kan ook direct en confronterend zijn als dat nodig is om jouw mensen in beweging te brengen. 

③ Spreker met interactie

Tijdens mijn presentaties daag ik je uit mee te denken en te beslissen. Al mijn presentaties zijn interactief. Zo sla ik de brug tussen jouw organisatie en mijn wereld.

④ Spreker die maatwerk levert

Een spreker inhuren doe je met een doel. Ik help jou dat doel te verwezenlijken. In mijn verhaal verwerk ik de thema’s die voor jouw organisatie en mensen belangrijk zijn. Mijn achtergrond als bedrijfseconoom helpt me de vertaalslag te maken. Met ruim 25 jaar ervaring als expeditieleider en meer dan tien jaar podiumervaring weet ik ieder publiek te raken.

⑤ Adembenemend foto- en filmmateriaal

Weer een spreker met een youtube-filmpje dat iedereen al kent? Mijn camera is erbij als we successen vieren, maar ook als ik mijn enkel breek. Mijn foto’s zijn internationaal bekroond. Uniek en authentiek beeldmateriaal vergroot de impact van de presentatie.

Meest geboekte presentaties:

Samen bereik je meer!

Samen bereik je meer
Teamwork en teamontwikkeling

Meer informatie >

Succesvol veranderen
Omgaan met verandering

Meer informatie >

Innovatie Expeditie

Modern leiderschap
Inspirerende leiders

Meer informatie >

Referenties

Dank voor je inspirerende verhaal! Er is heel positief op gereageerd, onze gasten vonden de link naar ‘onze wereld’ super, je filmpjes heel indrukwekkend en het verhaal zeer inspirerend!! Mede dankzij jou is onze relatiemiddag zeer geslaagd.

Hans SmitGeneral Manager IHC Metalix

Het was me een eer en genoegen om jou als gastspreker op ons NVB-jaarcongres te mogen hebben. De zaal (vol met bouwers en relaties) heeft werkelijk ademloos geluisterd en gekeken naar jouw bergexpeditie in de Himalaya. Ook nu nog ontvang ik zeer positieve reacties op vooral de inspiratie die van het verhaal uitging. En niet onbelangrijk: er was in de zaal ook veel herkenning met de eigen problemen en uitdagingen. Mede namens de leden, bedankt!

Dhr. Nico RietdijkDirecteur NVB, Vereniging van Ontwikkelaars en Bouwondernemers

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest