• Spreker innovatie

    Sla nieuwe wegen in
    Fouten maken mag
    Denk van buiten naar binnen
    Expeditie organisatie als inspiratie

Spreker innovatie expeditie

Zoek je een spreker die jouw bijeenkomst een inspirerend innovatieshot kan geven?  Dan ben je bij mij op de juiste plek.

Innoveren is pionieren

We leven in een wereld van transitie. Een wereld die een nieuw tijdperk aan het intreden is. Succesvolle producten, diensten en business modellen van vandaag zijn volgend jaar mogelijk verouderd. Het is belangrijk dat je inspeelt op deze veranderingen. Als onderneming wil je het beste kunnen bieden aan jouw klanten.
Stap buiten de kaders van je organisatie en laat je inspireren door mijn expedities om nieuwe wegen te bewandelen. Ik kan putten uit 25 jaar ervaring met grensverleggende pionierstochten en als spreker innovatie heb ik meer dan tien jaar podiumervaring.

Expeditie organisatie

Jezelf losbreken uit geijkte kaders en patronen. Out of the box durven denken. De expeditie organisatie leent zich hier bij uitstek voor. Want in de expeditie organisatie denken we van buiten naar binnen. We inspireren elkaar en en reiken nieuwe inzichten aan. We werken niet vanuit een strakke beklemmende hiërarchie. Een kenmerk van de expeditie organisatie is dat wij leren door te ervaren en te experimenteren. Zo leer je om met een frisse blik naar je eigen onderneming te kijken. Het gaat erom dat je met je team een bewuste leerhouding ontwikkelt waarbij je bestaande werkwijzen en kaders ter discussie durft te stellen. En daar blijft het niet bij. Je gaat aan de slag om je aannames en concepten te testen in de praktijk. Voor ons hoog op de berg of onderwater in de diepe zee. Voor jou in de markt of bij klanten.

Grensverleggende expedities

Al ruim 25 jaar onderneem ik expedities. In plaats van de drukke paden te bewandelen kies ik voor het onbekende. Met kleine teams naar bergen die zelden of nooit zijn beklommen. Het exploreren van de onderwaterwereld.  Terra incognita. Aan iedere geslaagde expeditie gaat een proces van leren vooraf. Een proces waar we vele fouten maken en ‘mislukken’. Het is essentieel om deze fase te overleven. Fouten maken hoort erbij!

Spreker innovatie expeditie

Boek mij als spreker innovatie om jouw bijeenkomst een innovatieshot te geven. Laat je inspireren door onze expeditie organisatie. Mijn verhaal is interactief en wordt ondersteund door adembenemend en bekroond foto- en videomateriaal van mijn expedities. Ik laat me graag informeren voor welke uitdagingen jullie staan en maak de presentatie op maat voor jouw bijeenkomst.

Avonturier en spreker Melvin Redeker portret

Mijn doel:  jou anders naar de wereld laten kijken en je inspireren het beste uit jezelf te halen

Op het inspiratiecongres ‘Nieuwe Producten Bedenken’ was Melvin een zeer inspirerende openingsspreker. Door de prachtige foto’s, adembenemende filmpjes en een nuchter verhaal voelde iedereen zich onderdeel van zijn avontuurlijke expeditie. De parallellen tussen bergbeklimmen en een innovatieproject kwamen duidelijk naar voren. De bescheiden Melvin is een absolute aanrader.

Gijs van WulfenGrondlegger van de VOORT innovatiemethode, dagvoorzitter congres Nieuwe Producten Bedenken

We waren dinsdag al erg enthousiast en we zijn eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden door de feedback van onze collega’s. Vooral jouw verhaal werd als zeer inspirerend ervaren. Men vond het zeer goed dat je vanuit het bergbeklimmen steeds weer de vertaling maakte naar ‘het gewone leven’. Het was ook niet alleen een successtory, maar ook heel duidelijk een verhaal met tegenslagen en teleurstelling. En ook dat werd als goed ervaren. Kortom: een zeer tevreden opdrachtgever.

Antoinette Ankone, Hoofd Human ResourcesLegal & General Nederland

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijf kort de bijeenkomst en indien bekend, vermeld de datum en de locatie, het aantal aanwezigen en de naam van je onderneming/organisatie. Bedankt!

e-mail: melvin@inspiratiespreker.nl
t: 0031 6 22027021

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest