• Actie in de zaal. Presentaties van spreker en avonturier Melvin Redeker zijn interactief

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Als professioneel avonturier en spreker geef ik inspirerende presentaties met interactie en emotie. Mijn achtergrond als bedrijfseconoom helpt me de vertaalslag te maken naar thema’s die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Met tien jaar podiumervaring weet ik ieder publiek te boeien. Ik heb ervaring voor groepen van 10 tot 1500 personen.

Spreker en avonturier Melvin Redeker

Ik stond op bergtoppen die zelden of nooit door een mens zijn bedwongen. Bivakkeerde in hangtentjes boven de diepte. Kwam oog in oog te liggen met orka’s in de onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan. Ik breng jouw publiek de beste verhalen. Verhalen waardoor de boodschap blijft hangen.

Spreker die mensen op het puntje van hun stoel zet

Presentaties bestaan uit een combinatie van mijn doorleefde verhaal, interactie en adembenemend (en bekroond) beeldmateriaal van mijn expedities. De combinatie van mijn bevlogen verhaal, interessante inzichten en praktisch toepasbare actiepunten maakt dat iedereen de presentatie op het puntje van zijn stoel zal volgen. Mijn inzichten over teamwork, leiderschap, vertrouwen en verandering zijn wetenschappelijk onderbouwd en in extreme omstandigheden getest.

Avonturier en spreker Melvin Redeker portret

Wat zeggen klanten over Melvin:

Heliview Conferences & Training
Diede Saarloos

Melvin nu twee keer horen spreken en ik was twee keer overtuigd van zijn verhaal. Een uitstekende keynote speaker, welke zijn ervaringen parallel kan trekken met bijna elk probleem wat binnen een organisatie speelt. communicatie, veiligheid, integerheid etc. Kortom, een aanwinst voor elk congres of incentive. Top qualities: Great Results, Good Value, Creative.

Legal & General Nederland
Antoinette Ankone

We waren dinsdag al erg enthousiast en we zijn eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden door de feedback van onze collega’s. Vooral jouw verhaal werd als zeer inspirerend ervaren. Men vond het zeer goed dat je vanuit het bergbeklimmen steeds weer de vertaling maakte naar ‘het gewone leven’. Het was ook niet alleen een successtory, maar ook heel duidelijk een verhaal met tegenslagen en teleurstelling. En ook dat werd als goed ervaren. Kortom: een zeer tevreden opdrachtgever.

ROC Friese Poort
Eef Bruinsma

We kijken met heel veel plezier terug op de bijeenkomst van afgelopen donderdag. Ik merkte gisteren dat ik in het werk al regelmatig voorbeelden uit jouw presentatie aanhaalde om zaken te verduidelijken! Vooral het tentje komt regelmatig langs. De mensen die ik gesproken heb waren allemaal heel positief. Je hebt een heel inspirerend verhaal met prachtige beelden, en de link naar ons dagelijks werk is goed gelegd. Je hebt zelf al wel gemerkt dat het veel heeft losgemaakt. En dat was natuurlijk precies de bedoeling.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest