• Theatershow spreker en avonturier Melvin Redeker - de roep van de orka

De Roep van de orka trailer – Theatershow – april 2019
Extra voorstelling op 10 mei en 28 september in Houten 🙂

Over de theatershow

De roep van de orka is onweerstaanbaar voor avonturier Melvin Redeker

Ga mee op reis onder de golven, door de laatste wildernis van onze blauwe planeet. Melvin verstopt zich op de zeebodem, daar waar orka’s jagen op zeehonden. Op zoek naar de mysteries van de oceaan ontmoet hij haaien, nieuwsgierige bultruggen en zachtaardige killer whales.

Over de theatershow

De roep van de orka is onweerstaanbaar voor avonturier Melvin Redeker

Ga mee op reis onder de golven, door de laatste wildernis van onze blauwe planeet. Melvin verstopt zich op de zeebodem, daar waar orka’s jagen op zeehonden. Op zoek naar de mysteries van de oceaan ontmoet hij haaien, nieuwsgierige bultruggen en zachtaardige killer whales.

spreker avonturier Fiona en Melvin Redeker

Zang van jagende reuzen

Vierhonderd kilometer boven de poolcirkel vindt jaarlijks een van de grootste natuurspektakels plaats uit onze oceanen: honderden giganten komen samen om te jagen op haring die overwintert in de fjorden tussen de besneeuwde bergpieken van Arctisch Noorwegen. Het is een bijeenkomst van vraatzuchtige orka’s en bultruggen. Gefascineerd door dit natuurfenomeen ga ik samen met mijn vrouw Fiona in onze expeditieboot op onderzoek uit.

Tijdens de winterse ontdekkingstocht in de poolnacht verwonderen we ons bij verstilde sneeuwlandschappen, sprookjesachtige riffen en het noorderlicht. Als ik me behoedzaam in het ijskoude water laat glijden, betreed ik een mysterieuze wereld waar de zang klinkt van jagende reuzen.

spreker avonturier theatershow killer whales noordzee

Waar orka’s jagen

Ieder jaar trekken orka’s vanuit de Atlantische oceaan de Noordzee in.  Ze schuimen de kust af op zoek naar een maaltje zeehond. Of ze volgen boten die op makreel  vissen. Over deze orka’s is maar weinig bekend. Waar zijn ze in andere delen van het jaar en wat eten ze dan? Wil je een kijkje nemen in hun wereld, dan zul je het water in moeten.
Na vijf jaar voorbereiding is het zover. Ik verstop me op de zeebodem, daar waar de orka’s jagen op zeehonden.  Ik staar in een muur van blauwgroen zeewater. Het wachten duurt lang. Dan zie ik schimmen op me afkomen. De silhouetten worden snel groter en ik herken hun zwart-witte tekening.

Extra show: zaterdag 28 september Houten

Reacties na de show

De verwachting die ik had is ver overtroffen, een geweldige prestatie, zeker voor herhaling vatbaar. Heel leuke bewoording, echt hoe hij het heeft meegemaakt.

G.J. Witteveen

Prachtige beelden, goede vertellerVlot en met humor.

Nicole Weijers

Het was fantastisch om te zien, echt genoten. Spreker was enthousiast en grappig. Theater goed bereikbaar en parkeerplek perfect.

Sanne De koning

Fantastische beelden en een pakkend verhaal. Op een hele leuke manier verteld.

Arnold Heemskerk

Mooie beelden. Enthousiaste spreker. Vol passie wist hij boeiend over zijn belevingen te vertellen.

Petrus Koetsier

Heel mooie beelden en goed toegelicht, het onderwerp is mij als duiker bekend en daarom heb ik er erg van genoten. Mooie verhaallijn!

Groenenberg

Ik vond het een fijne spreker en prachtige beelden. Weer veel bijgeleerd. Wist niet dat er voor de kust van Middelburg zoveel moois op de zeebodem te zien is en ik hoop ook dat dit beschermde kust is of anders wordt. Goed verhaal, prettige stem om naar te luisteren, blijft boeien.

Yvonne Poot

Geweldig om te zien hoe mooi het er onder water uit ziet en hoe de orka’s samenwerken. Spreker had mooie verhalen en ik heb respect voor zijn durf. Prettig dat er in de pauze al een drankje klaar staat en de jongelui van de garderobe waren ook razend snel.

M.M.J. van den Berg

Tourdata Theatershow:
Extra voorstellingen 10 mei  en 28 september in Theater Aan de Slinger in Houten

Theatertour: De Roep van de Orka - Melvin Redeker

Boek een theatershow voor jouw bedrijf/event

Mail: melvin@inspiratiespreker.nl

Bel: 0622027021

Een productie van

Melvin Redeker en Mondiavisueel

Pin It on Pinterest